Rosnące wymagania Klientów, potrzeba ich pozyskiwania oraz konkurencja na rynku w powiązaniu z aspiracjami naszej Firmy są motorem wdrożenia i utrzymywania Systemów Jakości. Produkujemy wyroby zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi zapewniając tym samym ich legalność. Zapewniamy środki do odpowiedniego środowiska realizacji wyrobu. Nie stosujemy surowców modyfikowanych genetycznie ani poddanych promieniowaniu jonizującemu. Firma FoodCare jest odpowiedzialna wobec pracowników i klientów za przestrzeganie wysokich standardów etycznych i prawnych, wspieranie postaw projakościowych i profesjonalnego rozwoju pracowników oraz zapewnienie im bezpiecznych i godnych warunków pracy. Nasza działalność uwzględnia interesy społeczności lokalnych oraz zasady ochrony środowiska naturalnego. Produkcja zgodnie z zasadami Systemu HACCP oraz w oparciu o założenia Kultury Bezpieczeństwa Żywności zapewnia dostarczanie Klientom produktów bezpiecznych zdrowotnie. Naczelną dewizą FoodCare Sp. z o.o. jest rozpoznawanie i przewidywanie potrzeb i wymagań Klientów oraz oferowanie naszych wyrobów lepiej niż robi to konkurencja. Umożliwiają to wspólne wartości, postawy i powszechna świadomość Pracowników, iż za optymalną, zgodną z potrzebami Klientów jakość i bezpieczeństwo wyrobów odpowiedzialni są wszyscy zatrudnieni, każdy na swoim stanowisku pracy. Znajomość dokumentów wybranego modelu Zarządzania Jakością i stosowania w praktyce ich postanowień pozwala zapewnić oczekiwaną przez Klientów jakość i bezpieczeństwo naszych wyrobów.
Wynikają z tego strategiczne cele jakościowe FoodCare Sp. z o.o.:
Wszelkie prawa zastrzeżone ©2023foodcare.pl
FoodCare Sp. z o.o., ul. Spokojna 4, 32-080 Zabierzów, Polska, wpisana do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla Krakowa – Śródmieścia w Krakowie, Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego BDO 000003295 pod nr KRS: 0000146008, kapitał zakładowy w wysokości: 50 849 460,00 zł.