Sushi na słodko – zaskakujący i oryginalny deser od Gellwe
Sushi na słodko od Gellwe to absolutna nowość na rynku deserów i ciast. Sushi na słodko to zupełnie nowe połączenie formy bardzo popularnego sushi z owocową galaretką. Deser, który zachwyci konsumentów nie tylko doskonałym smakiem będącym połączeniem agrestowej galaretki i słodkiego ryżu, ale także wyglądem. Sushi na słodko inspiruje i pomaga wyczarować w kilka chwil smaczny i fantazyjny deser łączący w sobie różne smaki i owoce w kształcie fantazyjnych roladek.
Sushi na słodko to zupełnie nowy rodzaj deseru, który przyciągnie uwagę konsumenta, odmłodzi markę i umocni jej pozycje na rynku.
Marka Gellwe pragnie kreować trendy w Polsce i wyznaczać nowe kierunki rozwoju. Pragnie trafić do szerokiego grona odbiorców i przysporzyć nowych zwolenników.
Gellwe Sushi na słodko ma doskonałą perspektywę, ponieważ niesie ze sobą spore możliwości kreowania produktów innowacyjnych, które są motorem rozwoju rynku.
Gellwe Sushi na słodko zawiera mieszankę do przygotowania agrestowej galaretki i waniliowego nadzienia ryżowego. Z 1 opakowania można przygotować 20 porcji deseru.
Waga opakowania 153 g.
Sugerowana cena na półce 4,50 zł.
Dostępne do sprzedaży od połowy lipca br.